Szociális Szolgáltatások Háza

Iskolavédőnők

Az iskola-egészségügyi tevékenység az iskolaorvosok és iskolavédőnők együttes feladatellátása az általános iskolákban, amely magában foglalja:

- az alapszűrések elvégzését,

- a gyermekek, tanulók személyi higiénéjének ellenőrzését,

- az elsősegélynyújtást,

- az orvosi vizsgálatokat, a védőoltások beadását,

- az egészségtan oktatásban való részvételt.

 

Váci Árpád Fejedelem Általános Iskola

Hénapné Lukács Brigitta    Tel.: 30/383-04-47 email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Elérhető: kedd, szerda, 8-14 között
       

Cházár András Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézet Diákotthon és Gyermekotthon

Szabóné Halász Judit     Tel.: 30/758-52-97; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elérhető: páros szerda 8-14 között

 

Váci Földváry Károly Általános Iskola

Cziferyné Czinkota Ilona       Tel.: 30/381-95-27; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elérhető: hétfő, kedd, páros péntek 8-14 között

 

Váci Juhász Gyula Általános Iskola

Hénapné Lukács Brigitta       Tel.: 30/ 383-04-47; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elérhető: hétfő, csütörtök 8-14 között
    

Karolina Katolikus Általános Iskola

Cziferyné Czinkota Ilona       Tel.: 30/381-95-27; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Elérhető: szerda, csütörtök

 

Váci Petőfi Sándor Általános Iskola

Pap Irén              Tel.: 30/758-53-08; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elérhető: hétfő, kedd, csütörtök, péntek 8-14 között

 

Váci Radnóti Miklós Általános Iskola

Cziferyné Czinkota Ilona      Tel.: 30/381-95-27; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elérhető: páratlan péntek 8-14 között

Hénapné Lukács Brigitta       Tel.: 30/383-04-47; emal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elérhető: páros péntek 8-14 között

 

Waldorf Általános Iskola

Pap Irén         Tel.: 30/758-53-08; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elérhető: szerda 8-14 között

 

Chazar András Egységes Gyógypedagógiai Intézmény Pivár Ignác Tagintézménye (Zichy Hippolit utca)

Temesvári-Rózsa Anett            Tel.: 30/468-06-29; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elérhető: szerda 8-14 között